Telemark Kraft øker ikke strømprisen. Gir heller utvidet prisgaranti!

VG opplyste mandag 27. mars om at flere av landets store strømselskaper, som blant annet Motkraft, LOS og Gudbrandsdalen Energi ikke lenger klarer å holde sine lave priser og ser seg nødt til å øke prisene. Enkelte selskaper må så mye som doble prisene sine!

 

Det gjør ikke Telemark Kraft. De øker heller prisgarantien fra 12 måneder til 24 måneder! Både for privatkunder og for næringskunder.

Telemark Kraft er et relativt nytt selskap, men vi er datterselskapet til Tinn Energi som har over 100 års historie i ryggen. Så vi vet hva driver med. Vi har fra starten av lagt oss på en pris som er bærekraftig og som vi vet vi kan holde en lang stund, derfor øker vi heller prisgarantien enn strømprisen, sier Hege Næss, markedskonsulent i Telemark Kraft.

 

For privatkunder er prisen til Telemark Kraft 39 kr i fastledd og 1 øre påslag. Ingen bindingstid. Bare rett og slett helt enkelt. Helt ærlig. Null fiksfakserier.

 

– Vi har ingen vervekampanjer, vi har ingen rabatterte priser første året for så å gå over til skyhøye priser. Vi holder oss heller på en fast, lav pris, som vi kan garantere over tid.

 

– I tillegg til lave strømpriser, har vi også en rekke produkter som kunder kan nedbetale over strømregningen sin. Blant annet varmepumpe som er en svært populær ordning.

 

For tiden har Telemark Kraft ingen app, men kunder kan enkelt finne informasjon om forbruk og kostander på min side eller på elhub.

– Vi har app i vårt moderselskap, så når vi får mange nok kunder i Telemark Kraft så blir det app der også.  Men for øyeblikket prioriterer vi å ha lave priser, fremfor å skru opp prisene for å klare kostandene med app, forklarer Næss.

 

Telemark Kraft billigste spotavtale for bedrifter

 

Grunnen til Telemark Kraft sin opprinnelse er at markedet i lang tid har tilbudt privatpersoner gode priser uten lange bindingstider, mens for bedrifter er det ofte skyhøye påslag, milelange avtaler med kryptiske klausuler og helt urimelige oppsigelsestider.

 

– Vi stilte oss spørsmålet om hvorfor bedrifter skal ha dårligere avtaler enn privatpersoner? Vi fant ikke ut av det, og derfor startet vi Telemark Kraft.

 

Telemark Kraft topper listen over billigste spotavtale for bedrifter på portalen stromforbedrift.no.

Vi har fra starten av lagt oss på en pris som er bærekraftig og som vi vet vi kan holde en lang stund, derfor øker vi heller prisgarantien enn strømprisen.

Hege

Telemark Kraft også for privatpersoner

 

– Vi så imidlertid raskt av vi også måtte tilby et strømprodukt for privatpersoner, da vi fikk en rekke henvendelser om dette. Våre verdier er viktig for mange, så derfor har vi nå også strømavtale for privatpersoner.

 

– Folk blir lei av kreative lokketilbud og å hoppe frem og tilbake mellom strømselskaper ettersom tilbudstiden er over. De vil heller ha en stabil avtale over tid. Det får dem hos oss, sier Næss.

Telemark Kraft sine verdier

Forespørsel på fastprisavtale

Forespørsel - fastprisavtale

Navn på kontaktperson
Oppgis i kWh
Telemark Kraft kan maksimalt sikre 90 % av ditt totale strøm forbruk. Resten vil bli avregnet i spotpris for området du holder til. Oppgis i kWh
Denne finner du på en tidligere faktura. Har du flere, så legg dem inn separert med komma.
Prisområde
Avtalevarighet
Kontrakten du får tilsendt må signeres før oppgitt frist. Fastprisavtalen regnes ikke som inngått fra Telemark Kraft sin side før kontrakten er signert.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.