Hjemmelader

Enkel, rask og effektiv lading med Easee

Betal i dag eller velg rentefri nedbetaling

Få faktura på hele beløpet eller betal rentefritt over strømregningen i 36 måneder. Fra kr. 499 per måned.

Easee elbillader

Kun kr

kr. 499

Per måned

Easee elbillader og type 2-ladekabel

Kun kr

kr. 575

Per måned

Easee elbillader, type 2-ladekabel og Equalizer

Kun kr

kr. 629

Per måned

Moderne ladeboks laget for norske forhold
Med et enkelt og moderne design har Easee designet en ladeboks som passer inn både hjemme, på hytta og på arbeidsplassen. Teknologien er laget for å vare i krevende, norske forhold.
Lad elbilen hjemme, på hytta eller på arbeidsplassen​
Start hver dag med full tank, uten å risikere overbelastning eller elektriske feil. Easee elbillader er trygg, enkel og lader bilen din raskt med effekt opp til 22 KW. Installasjon og rentefri nedbetaling over strømregningen er inkludert.
Smarte løsninger fra A til Å
Easee elbillader kan seriekobles, så du kan enkelt ha flere ladere hjemme uten å bekymre deg for overbelastning. Type 2-koblingen er kompatibel med de fleste elbiler.

Easee Equalizer​

Med Equalizer kan du balansere elbilladingen med strømforbruket og sørge for at det aldri er risiko for overspenning. Equalizer kobles på strømmåleren og analyserer strømforbruket minutt for minutt, og optimaliserer ladingen utifra strømforbruket. Sikkert, effektivt og rask lading.

large
Easee mann 1

Universal type 2-ladekabel

Høres det fristende ut å legge en våt, kald og stiv ladekabel i bagasjerommet hver eneste morgen, for så å fiske den opp igjen og koble den til når du kommer hjem fra jobb? Nei, det synes ikke vi heller. Derfor kan du med Easees laderobot låse opp kabelen permanent, så henger den alltid klar til bruk.

Det er i midlertid mange grunner til å også ha en ekstra ladekabel liggende i bilen. Har du en ekstra lader på hytta (der du ikke nødvendigvis er interessert i å ha en fast ladekabel hengende gjennom alle årstider) eller skal parkere på én av stadig flere parkeringsplasser som tilbyr normallading, trenger du en kabel som passer.

Trenger du flere ladere?​

Stadig flere husstander har to elbiler, noe som fort kan føre til spetakkel i heimen om begge trenger lading samtidig. Da er det greit å vite at Easees laderoboter kan seriekobles – du trenger altså ikke en ekstra kurs ut dersom du vil ha to ladere.

Det eneste elektrikeren trenger å gjøre er å montere en ny laderobot på veggen og strekke en kabel til første, så kan begge brukes samtidig. Lasten balanseres automatisk og rettferdig mellom bilene som står tilkoblet.

Liten 4

Hvorfor velge Easee?

Vilkår for installasjon

Her finner du hvilke forutsetninger som ligger til grunn for installasjon. Dersom det kreves merarbeid kan du ta kontakt med oss direkte, så finner vi en god løsning til en konkurransedyktig pris.