Bedrift

NETTBUTIKK

Med høye strømkostnader er reduksjon av forbruk bare ett av flere tiltak for å spare på kostnader. Vi har samlet et utvalg produkter som ikke bare kan drastisk redusere deres strømkostnader, men også bidra til økt komfort og trygghet i hverdagen.

NÅR DU HANDLER HOS TELEMARK KRAFT

Velkommen til Telemark Krafts nettbutikk. Her finner du en nøye utvalgt samling smarte produkter som kan gjøre din hverdag både billigere og mer komfortabel. Produktene kan benyttes av både private hjem, fritidsboliger og bedrifter. Dersom et produkt krever installering vil dette være inkludert i prisen som er oppgitt.

 

Priser i nettbutikken er oppgitt inkl. mva. Ved kjøp til bedrift kan organisasjonsnummer fylles ut i kassen. Ved spørsmål, vennligst kontakt kundeservice så hjelper vi deg med alt fra strøm til produkter og installasjon.

Familie ser på nettbrett

SOLCELLEANLEGG

I samarbeid med Norhybrid Renewables tilbyr Telemark Kraft innovative energiløsninger tilpasset lokale forhold og din forbruksprofil. Enten det gjelder solcelleanlegg eller hybridløsning med både sol – og vindproduksjon. 

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.