Strømpriser for bedrifter

Aldri før har nordmenn vært så interesserte i strøm, men samtidig kan det være vanskelig å sortere ut informasjonen som har noe å si for deg og din faktura. Hva er egentlig strømprisen til bedriften din?

Vår filosofi er at gode strømavtaler ikke er forbeholdt privatpersoner. Mange bedrifter blir lurt inn i strømavtaler med lang binding, høye brudd­gebyr og ekstreme priser. Hos oss får du en transparent, enkel og rettferdig strømavtale til bedriften. Vi holder våre kostnader så lave som mulig for at du skal få den mest gunstige strømavtalen. Med en innkjøpspris på eksempelvis 180,65 øre per kWh utgjør vårt påslag lille 0,4 % av den totale prisen per kWh! En transparent, enkel og rettferdig strømavtale for bedriften.

Strøm for bedrifter

Enkel og ærlig strømavtale:

Din pris er vår kostpris!

Strøm for bedrifter - ærlig og enkelt

Balanseansvars- og handelskostnader strøm (Nord Pool) er på 1,95 øre/kWh

 

Lovpålagte el-sertifikater koster 0,05 øre/kWh

 

Kostprisen vår er da: Spot + 2 øre/KWh

 

Din strømpris blir da: 

Spotpris + 2 øre/kWh

Fastledd kr 39,- i måneden. Oppgitte priser er eks. mva. Ingen skjulte kostnader! Ingen bindingstid! 

telemark kraft er billigste strømleverandør for bedrift

Det er mange strømleverandører som ønsker å kapre deg som kunde. For å gjøre det enklest mulig har vi derfor satt opp en sammenligning med noen av de mest kjente aktørene på bedriftsmarkedet. Visste du at Telemark Kraft er rangert som billigste strømleverandør av spotavtaler for bedrifter på www.stromforbedrift.no?

INGEN BINDINGSTID

12 MND. PRISGARANTI

ETTERSKUDDSFAKTURERING

Vårt regnestykke

Eksempelet under er basert på gjennomsnitts­prisen for sone sør NO2 i januar 2024. Merk at prisen vil variere med timesmålt spotpris, hvor man betaler den faktiske prisen time for time. Prisene er eks. mva.

Nordpool spot januar 2024
Sone sør NO2

86,21 øre
per kWh

Nordpool spot januar 2024
Sone nord NO4

44,58 øre
per kWh

Nordpool spot januar 2024
Sone midt NO3

64,42 øre
per kWh

Nordpool spot januar 2024
Sone øst NO1

91,85 øre
per kWh

Nordpool spot januar 2024
Sone vest NO5

90,32 øre
per kWh

Sone sør NO2

Januar 2024

No Data Found

Telemark Kraft har ingen skjulte kostnader, så vår strømpris til deg som bedriftskunde er vår kostpris. Det er mange skjulte påslag og pristriks på markedet i dag. Når Telemark Kraft snakker om kostpris, så er det reel kost. Vår kostpris består av følgende elementer:

  • Spotpris er markedsprisen for strøm, og er lik for alle. Den handles på Nord Pool (strømbørsen), og prises og avregnes hver time.
  • Handelskostnader er avgifter tilknyttet strømhandelen (Nord Pool), som også inkluderer balansehåndtering (regulerkraftkostnader)
  • Elsertifikater er lovpålagt alle strømselgere, og må kjøpes på vegne av kundene. Ordningen skal stimulere til økt produksjon av fornybar energi.
  • Nettleie faktureres direkte av netteier og ikke av Telemark Kraft. Nettleie er leie av strømlinjene og er regulert av myndighetene.

Telemark Kraft - god strømavtale for bedrifter:

Spotpris + 2 øre/kWh

Inkludert el-sertifikat. Vi tar kun 39,– i måneden

Forespørsel på fastprisavtale

Forespørsel - fastprisavtale

Navn på kontaktperson
Oppgis i kWh
Telemark Kraft kan maksimalt sikre 90 % av ditt totale strøm forbruk. Resten vil bli avregnet i spotpris for området du holder til. Oppgis i kWh
Denne finner du på en tidligere faktura. Har du flere, så legg dem inn separert med komma.
Prisområde
Er du usikker på hvilket prisområde bedriften hører til, så må du sjekke dette med ditt nettselskap.
Avtalevarighet
Kontrakten du får tilsendt må signeres før oppgitt frist. Fastprisavtalen regnes ikke som inngått fra Telemark Kraft sin side før kontrakten tilsendt fra kundesenteret er signert.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.