Aktuelt

Her finner du nyheter, informasjon og andre nyttige ressurser for din bedrift.

Når tordenvær nærmer seg, er det viktig å ta noen forholdsregler for å sikre hjemmet ditt og beskytte deg selv og familien din. Tordenvær kan være farlig, og lynnedslag kan forårsake brann og skade på elektronikk og annet utstyr.

Telemark Kraft tilbyr en av markedets rimeligste strømavtaler hvor du kan betale strømsparende produkter rentefritt via strømregningen. Det være seg varmepumper, smarthusprodukter eller elbillader. 

 

Spar inntil 7200 kr på en varmepumpe! Akkurat nå kjører vi en kampanje på ferdig installert varmepumpe med rentefri nedbetaling over en konkurransedyktig strømavtale!

I dagens konkurranseutsatte marked er kostnadsreduksjon og bærekraft essensielt for suksess.

 

Forretningsverden står overfor stadig økende press for å redusere kostnader samtidig som de tar et større ansvar for miljøet. Å finne løsninger som muliggjør både kostnadseffektivitet og bærekraft er ikke lenger bare et ønske, det er blitt en nødvendighet.

 

Prissammenligning

Telemark Kraft er rangert som billigste strømleverandør for bedrifter på portalen stromforbedrift.no med sin spotprisavtale. Hos Telemark Kraft er det veldig enkelt. Her er det ingen fiksfakserier. Vi har kun én avtale. Det er den billigste spotprisavtalen på markedet. Ingen skjulte kostnader. Ingen bindingstid.

Kunde Green Mountain hos Telemark Kraft

Les hvorfor Green Mountain er kunde hos Telemark Kraft!

Glem lange bindingstider, høye påslag og lite forståelige strømavtaler. Nå lanseres et enkelt, ærlig og prisgunstig digitalt strømselskap, også for bedriftsmarkedet, Telemark Kraft!. Telemark Kraft rangeres som billigste spotprisavtale for bedrifter på sammenligningstjenesten  www.stromforbedrift.no  

Daglig leder hos Tinn Energi som eier Telemark Kraft

5 strømgrep bedriften din bør gjøre nå

Høye strømpriser gjør at bedriftsledere må ta grep. Den beste starten er å skifte til et enkelt og prisgunstig digitalt strømselskap.

 

Kanskje får bedriften din strømstøtte. Men med de energiprisene vi opplever for tiden, er det naturlig å starte med hva du som bedriftsleder selv kan gjøre med situasjonen. 

Hvordan velge rett strømleverandør til din bedrift i jungelen av leverandører?

 

Det er et hav av strømleverandører å velge mellom. De skilter med det ene lokketilbudet etter det andre, og er kreative i sine budskap.

Forespørsel på fastprisavtale

Forespørsel - fastprisavtale

Navn på kontaktperson
Oppgis i kWh
Telemark Kraft kan maksimalt sikre 90 % av ditt totale strøm forbruk. Resten vil bli avregnet i spotpris for området du holder til. Oppgis i kWh
Denne finner du på en tidligere faktura. Har du flere, så legg dem inn separert med komma.
Prisområde
Er du usikker på hvilket prisområde bedriften hører til, så må du sjekke dette med ditt nettselskap.
Avtalevarighet
Kontrakten du får tilsendt må signeres før oppgitt frist. Fastprisavtalen regnes ikke som inngått fra Telemark Kraft sin side før kontrakten tilsendt fra kundesenteret er signert.