Bedrift

Aktuelt

Her finner du nyheter, informasjon og andre nyttige ressurser for din bedrift.

Spar inntil 7200 kr på en varmepumpe! Akkurat nå kjører vi en kampanje på ferdig installert varmepumpe med rentefri nedbetaling over en konkurransedyktig strømavtale!

VG opplyste mandag 27. mars om at flere av landets store strømselskaper, som blant annet Motkraft, LOS og Gudbrandsdalen Energi ikke lenger klarer å holde sine lave priser og ser seg nødt til å øke prisene. Enkelte selskaper må så mye som doble prisene sine!

 

Det gjør ikke Telemark Kraft. De øker heller prisgarantien fra 12 måneder til 24 måneder! Både for privatkunder og for næringskunder.

Prissammenligning

Telemark Kraft er rangert som billigste strømleverandør for bedrifter på portalen stromforbedrift.no med sin spotprisavtale. Hos Telemark Kraft er det veldig enkelt. Her er det ingen fiksfakserier. Vi har kun én avtale. Det er den billigste spotprisavtalen på markedet. Ingen skjulte kostnader. Ingen bindingstid.

Elv natur

Fastpris er ikke fastpris. Sluttsummen kan bli betydelig høyere. Enn så lenge er ikke fastprisavtaler det beste for de fleste bedrifter mener vi. Derfor har vi heller satset på å tilby den rimeligste spotprisavtalen for bedrifter. 

I denne artikkelen forklarer vi nærmere hvorfor vi enn så lenge ikke tilbyr fastpris på strøm til bedrifter.

Kunde Green Mountain hos Telemark Kraft

Les hvorfor Green Mountain er kunde hos Telemark Kraft!

Glem lange bindingstider, høye påslag og lite forståelige strømavtaler. Nå lanseres et enkelt, ærlig og prisgunstig digitalt strømselskap, også for bedriftsmarkedet, Telemark Kraft!. Telemark Kraft rangeres som billigste spotprisavtale for bedrifter på sammenligningstjenesten  www.stromforbedrift.no  

Daglig leder hos Tinn Energi som eier Telemark Kraft

5 strømgrep bedriften din bør gjøre nå

Høye strømpriser gjør at bedriftsledere må ta grep. Den beste starten er å skifte til et enkelt og prisgunstig digitalt strømselskap.

 

Kanskje får bedriften din strømstøtte. Men med de energiprisene vi opplever for tiden, er det naturlig å starte med hva du som bedriftsleder selv kan gjøre med situasjonen. 

Hvordan velge rett strømleverandør til din bedrift i jungelen av leverandører?

 

Det er et hav av strømleverandører å velge mellom. De skilter med det ene lokketilbudet etter det andre, og er kreative i sine budskap.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.