Telemark Kraft for privat/fritid – god strømavtale:

Spotpris +
2,5 øre/kWh

Fastledd kr 49,- mnd. per måler. Prisgaranti i 12 måneder! 

Sammenligne priser på www.strompris.no.

Her kan du lese mer om våre avtalevilkår.

Telemark Kraft sin oversikt over tidligere avtaler finner du i vår prisliste.

INGEN BINDINGSTID

12 MND. PRISGARANTI

Telemark Kraft er et ærlig og enkelt strømselskap. Det er ingen skjulte kostnader. Ingen bindingstid. Med konkurransedyktige priser, er din strømavtale bare ett minutt unna. Du tar jobben med å registrere, Telemark Kraft tar jobben med å bytte deg over fra din gamle strømleverandør.

Ærlige Kjell
samarbeid med Byge

Last ned strømappen Byge

Telemark Kraft har ingen egen strømapp. Du har full oversikt på Min Side. Der ligger dine avtaler, oversikt over forbruk og fakturaer. Du kan foreta prøvefakturaer med mer. 

 

Med strømappen Byge kan du i tillegg få prisprognoser en uke frem i tid, en rekke sparetips, samt god oversikt over hva vanlige hverdagssysler koster akkurat nå basert på timesmålt spot.

 

Appen er gratis og kan lastes ned fra App Store eller Google Play!  

Øvrige avtaledetaljer

Fakturagebyr

Vi fakturerer fortrinnsvis elektronisk. Dersom du ønsker papirfaktura tilkommer en kostnad på 29,- inkl. mva.

 

Viktig informasjon om din Angrerett
Som kunde har du 14 dagers angrerett fra den datoen du BESTILLER en strømavtale. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten fyll ut dette angrerettskjema og returnere det til oss. Les også Skjema for opplysninger om angrerett før du bestiller.

 

Vilkår

Se våre vilkår her

 

Sammenlign strømavtaler på Forbrukerrådets strømprisportal.

 

Det vil bli gjort en kredittsjekk ved kjøp.

Bytt strømleverandør på 1 - 2 - 3

1

Registrer deg raskt og enkelt her

2

Vi sier opp din gamle avtale

3

Du er nå kunde hos Telemark Kraft!

Hva skiller Telemark Kraft fra andre strømleverandører?

I et hav av strømleverandører å velge mellom, så er det ikke alltid lett å vite hvem man skal velge. Strøm er strøm uansett. Forskjellen ligger ofte i bindingstider og påslag. Mange strømselskaper har også lokketilbud med god avtale første året, og deretter et skyhøyt påslag. Det kan også det være lurt å se hva slags andre goder strømselskapet kan tilby. 

 

Telemark Kraft har ingen lokketilbud, vi satser heller på ærlighet og transparente priser, samt en ekstra gode hvor kunder kan kjøpe smarte og strømsparende produkter med rentefri nedbetaling via strømregningen. 

 

Hos Telemark Kraft har du disse fordelene: 

Strømsparende produkter

Som strømkunde hos Telemark Kraft får du tilgang til en rekke strømsparende produkter som kan bestilles med rentefri nedbetaling over strømregningen.

Hva med strømstøtten?

Strømstøtten er det nettselskapet ditt som har ansvar for. Du vil altså få en egen faktura fra ditt nettselskap for nettleien, og det er her strømstøtten blir trukket fra. 

Ærlige Kjell

Har du sett eller hørt Ærlige Kjell? Han er vår nye frontfigur! Når du ser Ærlige Kjell kan du være sikker på at du tar et godt valg, og at informasjonen du får er nyttig, transparent og forankret i fakta.

Ærlige Kjell stempel

Forespørsel på fastprisavtale

Forespørsel - fastprisavtale

Navn på kontaktperson
Oppgis i kWh
Telemark Kraft kan maksimalt sikre 90 % av ditt totale strøm forbruk. Resten vil bli avregnet i spotpris for området du holder til. Oppgis i kWh
Denne finner du på en tidligere faktura. Har du flere, så legg dem inn separert med komma.
Prisområde
Er du usikker på hvilket prisområde bedriften hører til, så må du sjekke dette med ditt nettselskap.
Avtalevarighet
Kontrakten du får tilsendt må signeres før oppgitt frist. Fastprisavtalen regnes ikke som inngått fra Telemark Kraft sin side før kontrakten tilsendt fra kundesenteret er signert.