OM OSS

Telemark Kraft er datterselskapet til Tinn Energi Gruppen som har over 100 års historie. 

 

Tanken bak Telemark Kraft er å tilby en heldigital og enkel portal for bestilling av en meget god strømavtale, primært for bedrifter, men privatpersoner er også velkomne. 

 

Telemark Kraft er et selskap du kan stole på. Vi har transparente priser, jobber for å tilby bærekraftige og relevante produkter. 

 

Vår historie strekker seg over 100 år tilbake i tid. 

Du når oss via telefon, chat, kontaktskjema og mail.

Les våre siste artikler og nyheter

Våre verdier

Langsiktig

Telemark Kraft skal være et fremtidsrettet selskap som tenker langsiktighet i alt vi gjør.

Fornybar

Telemark Kraft skal til enhver tid ta bærekraftige valg så langt det la seg gjøre.

Relevant

Telemark Kraft skal tilby tidsriktige produkter og tjenester

Ærlig

Telemark Kraft skal være tydelig og åpen om priser og produkter. Hos oss skal du alltid får ærlige svar!

Enkelt

Det skal både være enkelt å bli og å være kunde hos Telemark Kraft.

Telemark Kraft – en ærlig og bærekraftige kraftleverandør.

 

Telemark Kraft er datterselskapet til Tinn Energi på Rjukan som har eksistert i over 100 år.

Telemark Kraft ble etablert som et digitalt selskap i 2022, og er Tinn Energi sin nysatsning, primært mot bedriftsmarkedet i Norge.

 

Det var to essensielle spørsmål vi stilte oss;

1 – hvorfor betaler bedrifter mer for strøm enn privatpersoner?

2 – hvorfor er det ingen som hjelper bedriftene i strømkrisa?

 

Vi fant ikke ut av det, og derfor lanserte vi Telemark Kraft, hvor visjonen var at dette skulle være et digitalt, ærlig og enkelt strømselskap.

 

Ved å minimere kostander til dyre systemer og mange ansatte, har vi satset på digitalt bestillingsløp og dermed kan vi også redusere kostnader.

 

Det skulle ikke være NOEN fiksfakseriet. Bare ÉN ENKEL avtale, og det er Norges BILLIGSTE spotavtale for bedrifter. Se sammenligningstjenesten www.stromforbedrift.no.

 

Bærekraft er en viktig verdi for Telemark Kraft. Selskapet har en visjon om å være en pådriver for en bærekraftig utvikling, og jobber for å redusere klimagassutslippene. Telemark Kraft tilbyr derfor en rekke klimavennlige energiløsninger til både privat- og bedriftskunder, inkludert fornybar energi fra vann- og solkraft.

 

Telemark Kraft har også et bredt utvalg av tjenester og produkter som kan hjelpe kundene med å redusere strømforbruket og spare penger på strømregningen. Dette inkluderer smarte strømmålere, varmepumper, ladeanlegg for elbiler, og mye mer.

 

Kundeservice er også en viktig verdi for Telemark Kraft. Selskapet har et dedikert kundeserviceteam som er tilgjengelig for å svare på spørsmål og hjelpe kundene med eventuelle problemer eller bekymringer. Kundene kan kontakte kundeservice via telefon, e-post eller chat.

 

Alt i alt er Telemark Kraft en pålitelig og bærekraftig kraftleverandør som tilbyr en rekke tjenester og produkter for å hjelpe kundene med å redusere strømforbruket og spare penger på strømregningen. Med et dedikert kundeserviceteam, og enkelt bestillingsløp, gjør Telemark Kraft det enkelt å være kunde og få den beste kraftleveransen.

Telemark Kraft 

Org. nr 925 315 044

TLF: 35 08 09 10

Forespørsel på fastprisavtale

Forespørsel - fastprisavtale

Navn på kontaktperson
Oppgis i kWh
Telemark Kraft kan maksimalt sikre 90 % av ditt totale strøm forbruk. Resten vil bli avregnet i spotpris for området du holder til. Oppgis i kWh
Denne finner du på en tidligere faktura. Har du flere, så legg dem inn separert med komma.
Prisområde
Avtalevarighet
Kontrakten du får tilsendt må signeres før oppgitt frist. Fastprisavtalen regnes ikke som inngått fra Telemark Kraft sin side før kontrakten er signert.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.