Charge Amps elbillader

Betal i dag eller velg rentefri nedbetaling

Elbillader fra kr 485,- kr mnd. i 3 år – ferdig installert! 

Rentefri nedbetaling via strømregningen. 

HALO

Inkludert ladekabel

Halo elbillader fra Charge Amps

Brukervennlig og bestselger

Den lille og kraftige ladestasjonen Charge Amps Halo er kompatibel med OCPP og kan kobles til en valgfri skytjeneste. Med markedets høyeste IP-klassifisering, en veldesignet og kompakt utforming og et ekstra schuko-uttak (Nb! gjelder kun 400V versjonen) er det ikke rart at Charge Amps Halo er en bestselger.

 

Charge Amps Halo er den mest kompakte og bestselgende ladeboksen

 

Charge Amps Halo har LED-belysning som lyser opp og viser veien i mørket, en fast kabel som er fleksibel og bøybar, selv i temperaturer ned til -25 °C, et ekstra schuko-uttak for kupévarmere og markedets høyeste IP-klassifisering (IP 66). Det er ikke overraskende at Charge Amps Halo er vår mest populære ladeboks for både hjem, borettslag og bedrifter. Helt enkelt en komplett ladestasjon som er skapt for vårt harde, nordiske klima.

 

Tilpasset ulike forutsetninger

Charge Amps Halo kan kobles til og brukes med Charge Amps Cloud. I skytjenesten kan du styre alle funksjonene til ladeboksen, og der finner du også historikken for rapportering og statistikk.

 

På samme måte som når du oppdaterer mobiltelefonen din, så sender vi ut oppdateringer over-the-air for å sikre at ladestasjonen alltid har den nyeste programvaren med alle funksjoner.

 

Selvsagt kan Charge Amps Halo også kobles til skytjenester som er kompatible med OCPP, slik at du kan styre de fleste funksjoner selv. Det kan f.eks. være planlegging, lastbalansering og å legge inn betalingsfunksjoner.

Kun kr

485,-

Per måned

Inkludert installasjon. Nedbetales over 36 mnd. Totalpris kr 17 460,- inkl. mva. 

DAWN

Ladekabel må kjøpes separat

Dawn elbillader fra Charge Amps

Fremtidsrettet, premium lader

Charge Amps Dawn er en brukervennlig, intelligent og kraftfull ladestasjon bygd for fremtiden.

 

Noen elbilladere har bare alt

 

Charge Amps Dawn er elbilladeren med vakkert design fra tidligere Koenigseggs sjefsdesigner Joachim Nordwall, er enkel å installere, enkel å bruke og tilkobles Charge Amps Cloud og Charge Amps App. Dette gjør at eieren kan ta full kontroll over ladingen og dra fordel av alle de intelligente løsningene. Charge Amps Dawn har også en kraftfull Linux-prosessor som kan håndtere store mengder data.

 

Charge Amps er også det perfekte valget for halvoffentlige områder (f.eks. borettslag og parkering på arbeidsplassen) der det vanligvis er installert flere elbilladere. Der har Charge Amps Dawn en stor fordel: mulighet til å seriekoble strømkabelen. Det betyr at installatøren kan koble billaderne i serie på en enkel og grei måte, noe som betyr både tid og penger spart.

 

Charge Amps Dawn har blitt utstyrt med en sertifisert MID-måler

 

MID-måleren måler og viser det faktiske ladeforbruket ditt. Med dette får sluttbrukeren hundre prosent transparens og mulighet til å se nøyaktig hvor mange kWh som er brukt til å lade elbilen. MID-måleren er også obligatorisk i mange land, noe som betyr at Charge Amps Dawn oppfyller europeiske krav og er klar for de europeiske markedene.

Kun kr

572,-

Per måned

Inkludert installasjon. Nedbetales over 36 mnd. Totalpris kr 20592,- inkl. mva. 

AURA

Ladekabel må kjøpes separat

Charge Amps Aura elbillader

Den komplette elbilladeren som lader to biler samtidig

Charge Amps Aura er den komplette elbillader som lader to biler samtidig med opptil 22 kW per uttak.

 

Charge Amps Aura er kompatibel med OCPP og kan kobles til en valgfri skytjeneste. Med denne ladestasjonen kan du lade to biler samtidig med opptil 22 kW per uttak. Svensk industridesign som ikke bare lader elbilen din, men også ser stilig ut på veggen.

 

Charge Amps Aura er nøye utformet av industridesigneren Joachim Nordwall, tidligere sjefsdesigner hos sportsbilprodusenten Koenigsegg, og er laget av bærekraftig gjenvunnet aluminium. Komplett med en tilhørende skyløsning og mulighet til å velge selv om man vil benytte seg av Charge Amps Cloud eller en annen skytjeneste. Alt for å gjøre det enklere for bedrifter, borettslag og sluttbrukere.

 

Tilpasset til ulike forutsetninger

 

Når Charge Amps Aura er koblet til Charge Amps Cloud, har du full kontroll over laderen og dens funksjoner, slik som lastbalansering og planlegging. I finner du historikken for rapportering og statistikk.

 

På samme måte som når du oppdaterer mobiltelefonen din, så sender vi ut oppdateringer over-the-air for å sikre at ladestasjonen alltid har den nyeste programvaren med alle funksjoner.

 

Selvsagt kan Charge Amps Aura også kobles til skytjenester som er kompatible med OCPP, slik at du kan styre de fleste funksjoner selv. Det kan f.eks. være planlegging, lastbalansering og å legge inn betalingsfunksjoner.

Kun kr

868,-

Per måned

Inkludert installasjon. Nedbetales over 36 mnd. Totalpris kr 31 248,- inkl. mva. 

Ladekabel

Brukervennlig og bestselger

Kun kr

55,-

Per måned

Nedbetales over 36 mnd. Totalpris kr 1980,- inkl. mva. 

Hvorfor velge Charge Amps?

Vilkår for installasjon

Her finner du hvilke forutsetninger som ligger til grunn for installasjon. Dersom det kreves merarbeid kan du ta kontakt med oss direkte, så finner vi en god løsning til en konkurransedyktig pris.

Forespørsel på fastprisavtale

Forespørsel - fastprisavtale

Navn på kontaktperson
Oppgis i kWh
Telemark Kraft kan maksimalt sikre 90 % av ditt totale strøm forbruk. Resten vil bli avregnet i spotpris for området du holder til. Oppgis i kWh
Denne finner du på en tidligere faktura. Har du flere, så legg dem inn separert med komma.
Prisområde
Er du usikker på hvilket prisområde bedriften hører til, så må du sjekke dette med ditt nettselskap.
Avtalevarighet
Kontrakten du får tilsendt må signeres før oppgitt frist. Fastprisavtalen regnes ikke som inngått fra Telemark Kraft sin side før kontrakten tilsendt fra kundesenteret er signert.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.