Eva Smart Strømstyring

Eva smart strømstyring

Tenk hvis du automatisk kunne brukt strøm når strømmen er billigst, i alle fall på husets største strømtyver?! Vel, DET KAN DU med Eva smart strømstyring! 

 

 

Med Eva Smart Strømstyring trenger du ikke følge med selv. Hoveddelen av energiforbruket ditt flyttes automatisk til tider på døgnet hvor strømprisen er lavere, og uten at det går utover din daglige komfort! Smart, eller hva??

Med smart strømstyring kan du:

Kr 416,- mnd i 2 år*

*Totalpris 9984,-. Abonnementsløsning på kr 49,- pr.mnd. kommer i tillegg. Installasjon av elektriker er inkludert**. 

Eva Smart strømstyring. Pakkeløsning.
Dusjhode

Styrer varmtvannet

Varmtvann utgjør ca. 20 % av strømforbruket i en gjennomsnittlig bolig, og oppvarmingen skjer normalt når prisen er høyest – på morgenen eller på ettermiddagen/kvelden.

 

De fleste bruker mye mindre varmtvann i løpet av døgnet enn det som er i tanken, og det er ingen grunn til å varme opp vannet når strømmen er på det dyreste. Ved å styre berederen smart, varmeres varmtvannet opp i de timene av døgnet med lavest pris.

Styrer oppvarmingen

Over halvparten av strømforbruket i et vanlig hjem går til oppvarming. Hele 50-60% går til varmekabler, varmepumper og panelovner. Når vi skal spare penger på oppvarming må vi i tillegg ta hensyn til komforten. Det skal være behagelig hjemme, selv om vi vil spare penger på strømmen.

 

En vanlig måte å spare på er å sette ned en grad i huset når det er dyrest, og opp en grad når det er billigst. På den måten varmer du opp boligen med billigst strøm, og kan flyte litt på den varmen når det er dyrest.

Katt og hund
Oppvaskmaskin

Få innsikt i strømforbruket

Vet du hvor mye strøm du bruker, når du bruker den og hva du bruker strømmen på?
 

Med en måleravleser får du innsikt i forbruket ditt historisk og i sanntid, så du er bedre rustet til å spare penger, manuelt eller automatisk.

 

Ønsker du å se hvor mye du bruker akkurat nå, eller har brukt så langt denne timen trenger du Eva Måleravleser som kobles til strømmåleren din. I tillegg må det som kalles HAN porten på strømmåleren åpnes. Les mer om åpning av HAN port her. 

Eva Smart strømstyring. Pakkeløsning.

Kom i gang med Eva Strømstyring

Kr 416,- mnd i 2 år*

*Totalpris 9984,-. Abonnementsløsning på kr 49,- pr.mnd. kommer i tillegg. Installasjon av elektriker er inkludert**. 

Støtte fra Enova

Startpakken kvalifiserer også til støtte fra Enova på 35 % av beløpet du betaler for produkter og installasjon. Du må selv søke om refusjon. Se www.enova.no

 

NB! Har du kjøpt elbillader det siste året, kan dette også bakes inn i ENOVA søknaden. 

 

For å kvalifisere til Enova støtte, må en elektriker tilrettelegge for styring av varmtvannstank, elektrisk gulvvarme og annet som krever elektrisk koblingsarbeid for å styres. Dette styrker også el-sikkerhet i boligen.

 

Abonnementsløsning

 • Styrer forbruket automatisk til timer av døgnet med lavest strømpris
 •  
 • Passer på at du ikke går over på neste trinn for nettleie
 •  
 • Sikrer at du ikke overbelaster hovedsikringen
 •  
 • Gir oversikt over pris og forbruk i sanntid og historisk
 •  
 •  
 • Ivaretar komforten
 •  
 •  
 • Tjenesten koster 49,- per måned og sikrer at du kan søke Enova støtte og få tilbake 35 % av kostnaden for Smart Strømstyring av varmtvann og gulvvarme.

 •  

**Installasjon av elektriker

Inkluderer installasjon av alle produktene, oppsett av Eva Smarthus i appen, oppsett av automatisk styring av forbruk og opplæring i bruk av appen.

 

Tilgjengelig i Drammen, Stavanger, Kleppestø, Arendal, Skoppum, Bergen, Tvedestrand, Lysaker, Kristiansand, Røros, Hitra, Trømsø, Molde og Trondheim, samt Stor-Oslo.

 

Installasjonen forutsetter at du har varmtvannsbereder på egen kurs i sikringsskapet, og at du allerede har termostat(er) som skal byttes ut. Eva Hub må kobles til strøm og internett med kabel, og plass i HAN port, må ha splitter hvis det er en annen løsning plugget i. HAN-porten på din AMS måler må åpnes.Pass på at du har dette klart før elektriker kommer.

 

LES MER OM FORUTSETNINGER FOR INSTALLASJON HER

 

Ekstra termostat

Dersom ekstra termostat(er) ønskes, kan dette legges til ved bestilling. Bla lengre ned på siden for tilleggsprodukter.

 

Tillegg på kr 1699,- pr. termostat + kr 400,- i ekstra montering pr. termostat. 

 

Etter bestilling

Etter bestilling vil du motta en mail fra kundeservice som vil be deg sende et godt bilde av åpent sikringsskap! Bildet bør også vise veggen rundt sikringsskapet (er det innfelt eller ikke i veggen) + et godt bilde av innholdsoversikten til sikringsskapet.  

Strømsparing app

Leveres ferdig installert

En elektriker installerer et relé i sikringsskapet som styrer varmtvannsberederen, og bytter ut en eller flere av termostatene dine med en smart variant – uten at du trenger å gjøre noe med kablene som ligger i gulvet.

 

Les mer om forutsetninger for installasjon her. 

 

Deretter installeres måleravleser i sikringsskapet, produktene kobles til Eva Hub, og oppsett for strømsparing settes opp for deg – så du slipper å tenke på det.

 

Når elektriker utfører jobben, kan du få støtte fra ENOVA på 35 % av kostnaden!

Søk om Enova støtte

For å bidra til at nordmenn investerer i løsninger for smart strømstyring kan du få tilskudd på 35 % av det du betaler for systemet og installasjonen av dette.

 

Til sammen er det mulig å motta 10.000 i støtte. Det er en rekke krav som stilles for at du skal få en god løsning som ikke går på bekostning av komfort, og som installeres av kvalifiserte fagfolk.

 

Vår startpakke for strømstyring kvalifiserer til støtte fra ENOVA, forutsatt at den installeres av elektriker. Les mer om ENOVA-støtten.

Se hvor mye du kan spare i året med Eva strømstyring

Slik fungerer kalkulatoren: 

 

Velg størrelse på bolig. 

 

 1. Velg ja på styring av oppvarming
 2.  
 3. Velg ja for å se forskjell hvis du også setter på effektstyring.

Forespørsel på fastprisavtale

Forespørsel - fastprisavtale

Navn på kontaktperson
Oppgis i kWh
Telemark Kraft kan maksimalt sikre 90 % av ditt totale strøm forbruk. Resten vil bli avregnet i spotpris for området du holder til. Oppgis i kWh
Denne finner du på en tidligere faktura. Har du flere, så legg dem inn separert med komma.
Prisområde
Er du usikker på hvilket prisområde bedriften hører til, så må du sjekke dette med ditt nettselskap.
Avtalevarighet
Kontrakten du får tilsendt må signeres før oppgitt frist. Fastprisavtalen regnes ikke som inngått fra Telemark Kraft sin side før kontrakten tilsendt fra kundesenteret er signert.