5 strømgrep bedriften din bør gjøre nå

Høye strømpriser gjør at bedriftsledere må ta grep. Den beste starten er å skifte til et enkelt og prisgunstig digitalt strømselskap.

 

Kanskje får bedriften din strømstøtte. Men med de energiprisene vi opplever for tiden, er det naturlig å starte med hva du som bedriftsleder selv kan gjøre med situasjonen. 

 

– Jeg mener det er to ting du som bedriftsleder må gjøre: sørge for at du har en best mulig strømavtale, og undersøke mulighetene for å redusere strømforbruket, fortsetter Mossing. 

 

Telemark Kraft er et nyetablert datterselskap fra Tinn Energi. Det nye selskapet er dermed forankret i lange og solide tradisjoner for vannkraft i og rundt Rjukan. 

Daglig leder hos Tinn Energi som eier Telemark Kraft

En del av vår forretningsmodell er å hjelpe kundene til å bruke mindre strøm.

Telemark Kraft tilbyr nemlig tiltak som vil kunne være til stor hjelp for mange bedrifter som opplever strømsjokk nå. 

Se fem grep for strømsparing lenger nede i saken. 

  

Lanserer enkel avtale

Avtalen Telemark Kraft tilbyr bedriftsmarkedet, er veldig enkel: vi tar ikke påslag på spotprisen. Utover prisen på strømbørsen Nord Pool (som er lik for alle), kommer kun avgifter til balanseansvar, handelskostnader og elsertifikat. Det utgjør 2 øre per kWh. 

 

Abonnementsprisen er 39 kr per måned. Priser er eks. mva. 

 

Telemark Kraft billigst på Strøm For Bedrift

Sammenligningstjenesten www.stromforbedrift.no har rangert Telemark Kraft som billigste selskap av spotprisavtaler for bedrifter. 

Telemark Kraft er strømselskap for bedrifter

Dette er en enkel og oversiktlig avtale, helt uten skjulte kostnader.

Privatmarkedet har vist vei

Tilsvarende strømavtaler er allerede en stor suksess i privatmarkedet.

 

– Det er ingen tvil om at privatmarkedet har vist vei i utviklingen av strømavtaler, sier Mossing.

 

Han forteller at bedriftsmarkedet fremdeles er preget av kryptiske avtaleklausuler med skjulte påslag, gjerne kombinert med lange bindingstider.

 

Derfor lanserer vi en helt enkel og transparent avtale nå. Og ikke minst tilbyr vi grep du kan gjøre for å redusere ditt strømforbruk.

Grep 1: Skift strømleverandør

– Mange bedrifter har vært som melkekyr for de tradisjonelle kraftselskapene.

 

Men hvorfor skal bedriftene betale mer for strømmen? Spesielt nå, med de strømprisene vi har, er det en dårlig deal, mener Mossing.

 

Derfor vil Telemark Kraft vise vei i bedriftsmarkedet.

 

– Vi mener å ha funnet en måte å drive fremtidens strømselskap for bedrifter på: Digitalt, med lave kostnader, fortsetter Mossing. 

 

Sammenligningstjenesten www.stromforbedrift.no har rangert Telemark Kraft som billigste leverandør av spotavtale for bedrifter. 

 

Grep 2: Installer solceller

 

Mange næringsbygg har store tak- og veggarealer.

 

Og med de strømprisene vi har og trolig også må innstille oss på fremover, vil en investering i solceller være innspart på mye kortere tid enn tidligere.

 

Derfor har Telemark Kraft inngått en avtale med Solcellespesialisten om levering av solcelleløsninger til sine kunder.

 

– Solcellespesialisten er Norges største leverandør til næringsbygg. I motsetning til mange andre leverandører, har de også paneler tilgjengelig for montering, fortsetter Mossing.

 

 

Næringsbygg er velegnet for kostnadsgunstige installasjoner av solcellepaneler

Grep 3: Innstaller varmepumper

 

Oppvarming krever mye energi, spesielt gjennom den norske vinteren. Dersom bedriften din er basert på elektrisk oppvarming, er det mye å spare på å installere varmepumpe.

 

En varmepumpe vil kunne gi 3 - 5 ganger lavere strømforbruk enn direkte oppvarming med strøm.

 

Telemark Kraft leverer Fujitsu Varmepumper og har flere forskjellige løsninger for ulike type lokaler og behov. De samarbeider med et stort nettverk av installatører rundt om i Norge, som står for prosjektledelse og installasjon.

 

– Sammen finner vi den beste løsningen for bedriften din. Og investeringen kan nedbetales over strømregningen, fortsetter Mossing.

Grep 4: Installer elbilladere

 

Dersom bedriften din har firmabiler, er det en opplagt god idé å ha ladestasjoner for disse tilknyttet bedriftens parkeringsplasser. For ansatte og eventuelt besøkende er elbillading også et gode med en stor signaleffekt.

 

– Å ha lademuligheter viser at bedriften er fremtidsrettet. Og at ansatte kan lade bilen mens de er på arbeid, vil kunne gi økt trivsel og motivasjon, sier Mossing.

 

Telemark Kraft leverer ladebokser fra norske Easee. Befaring, prosjektering og installering utføres av Elfags medlemsbedrifter.

Easee er kanskje de beste ladeboksene på markedet: enkle, elegante, og med alle muligheter for smartstyring..

Grep 5: Installer smart strømstyring

 

Smart styring av de elektriske anlegget i bedriften kan gi deg dobbel effekt:

 

– Med smartstyring av strøminstallasjonen kan du unngå unødvendig strømbruk. Men fremfor alt gir dette deg som bedriftsleder en større bevissthet om hva du faktisk bruker strømmen på. Det gir deg et bedre beslutningsgrunnlag for å iverksette tiltak, sier Mossing.

 

Telemark Kraft leverer smartprodukter fra Eva.

 

– Disse installeres enkelt selv, men ved valg av Eva-produkter som krever elektriker for installasjon, vil Elfags medlemsbedrifter kunne utføre dette, avslutter Mossing.

 

Telemark Kraft - god strømavtale for bedrifter:

Spotpris + 2 øre/kWh

Inkludert el-sertifikat. Vi tar kun 39,– i måneden

Forespørsel på fastprisavtale

Forespørsel - fastprisavtale

Navn på kontaktperson
Oppgis i kWh
Telemark Kraft kan maksimalt sikre 90 % av ditt totale strøm forbruk. Resten vil bli avregnet i spotpris for området du holder til. Oppgis i kWh
Denne finner du på en tidligere faktura. Har du flere, så legg dem inn separert med komma.
Prisområde
Er du usikker på hvilket prisområde bedriften hører til, så må du sjekke dette med ditt nettselskap.
Avtalevarighet
Kontrakten du får tilsendt må signeres før oppgitt frist. Fastprisavtalen regnes ikke som inngått fra Telemark Kraft sin side før kontrakten tilsendt fra kundesenteret er signert.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.