Telemark Kraft er billigst på strøm for bedrifter

Telemark Kraft er rangert som billigste strømleverandør for bedrifter på portalen stromforbedrift.no med sin spotprisavtale.

Hos Telemark Kraft er det veldig enkelt. Her er det ingen fiksfakserier. Vi har kun én avtale. Det er den billigste spotprisavtalen på markedet. Det er ingen skjulte kostnader. Det er ingen bindingstid.

Din pris er vår kostpris.

 

Priser hos Telemark Kraft: 

 

Det ærlige strømselskapet

«Ærlighet varer lengst» er et ordtak vi liker, og som vi er opptatt av. 

 

Vi blir stadig kontaktet av fortvilte bedriftskunder som ber oss om å gå igjennom deres strømavtaler med andre strømselskaper, fordi dem rett og slett ikke forstår avtalen og ønsker å se om vi kan tilby bedre strømavtale. 

Det vi ofte ser er at det er altfor mange strømselskaper i markedet som har milelange avtalevilkår med kryptiske klausuler og oppsigelsestider som til og med kan være lengre enn bindingstiden. 

 

Det er dette vi vil komme til livs!

 

Privatpersoner har hatt tilgang på gode strømavtaler en god stund, hvorfor skal bedrifter betale mer? 

 

Hos Telemark Kraft har vi gjort med dette. Det er altså ingen kryptiske setninger.

 

Vi fokusere på ærlighet og enkelhet. Her får du rett og slett det du ser; «what you see is what you get». Det er kun én avtale og den er veldig enkel: 0,8 øre/kWh. Og 39 kr mnd. pr måler. Priser er eks.mva. 

 

Fornøyde kunder

Telemark Kraft er relativt nyoppstartet, men med et moderselskap i ryggen med over 100 års historie, vet vi hva vi deriver med og har allerede fått mange fornøyde bedriftskunder i porteføljen. 

 

En av de er produksjonsfirmaet Elywhere AS. 

Som en nyoppstartet produksjonsbedrift har vi en svært hektisk hverdag, og er avhengig av å ha en strømleverandør vi er trygg på. Med Telemark Kraft føler vi oss sikre på at vi får en gunstig avtale uten liten skrift, så vi kan fortsette å bruke tid og ressurser på vår egen verdiskaping. Vi ser ingen grunn til å skifte strømleverandør, men dersom behovet skulle oppstå er det en stor trygghet for oss å ikke ha bindingstid. Vi er glade for å kunne bidra til arbeidsplasser og lokal, bærekraftig strømproduksjon i Telemark.

Strømsparende produkter

Det Telemark Kraft tjener penger på er produkter som hjelper bedrifter å spare strøm. Rett og slett VINN VINN for deg som kunde og oss som selskap.

Våre produkter: 

Tilbud til ansatte, venner og familie

Som kunde hos Telemark Kraft kan du også få både god strømavtale, og tilgang til de samme, smarte produktene, som privatperson. Det er også mulig å betale produkter rentefritt via strømregningen. 

Siste artikler

Forespørsel på fastprisavtale

Forespørsel - fastprisavtale

Navn på kontaktperson
Oppgis i kWh
Telemark Kraft kan maksimalt sikre 90 % av ditt totale strøm forbruk. Resten vil bli avregnet i spotpris for området du holder til. Oppgis i kWh
Denne finner du på en tidligere faktura. Har du flere, så legg dem inn separert med komma.
Prisområde
Er du usikker på hvilket prisområde bedriften hører til, så må du sjekke dette med ditt nettselskap.
Avtalevarighet
Kontrakten du får tilsendt må signeres før oppgitt frist. Fastprisavtalen regnes ikke som inngått fra Telemark Kraft sin side før kontrakten tilsendt fra kundesenteret er signert.