Sammenlign priser med Telemark Kraft

Det er mange strømleverandører som ønsker å kapre deg som kunde. For å gjøre det enklest mulig har vi derfor satt opp en sammenligning med noen av de mest kjente aktørene på bedriftsmarkedet og deres priser. Visste du at Telemark Kraft er rangert billigst på stromforbedrift.no?

VÅRE KOSTNADER

Handelskostnader strøm (Nord Pool) er på 0,75 øre/kWh

 

Lovpålagte el-sertifikater koster 0,05 øre/kWh

 

Kostprisen vår er da: Spot + 0,8 øre/KWh

 

Din strømpris blir da: 

Spotpris + 0,8 øre/kWh

Spotprisen er lik for alle, og følger markedsutviklingen. Prisen vil gå opp og ned, men du får alltid gjeldende markedspris. Spot er den rimeligste strømavtalen du kan ha over tid, og er anbefalt av forbrukerrådet. Vi publiserer spotprisen månedlig.

PRISER

Spotpris er ren markedspris som settes av NordPool, vår nordiske strømbørs. Strømprisen varierer ikke bare med hvilken avtale man har, men også hvilken sone man befinner seg i. Her kan du følge med på strømprisen måned for måned, i alle Norges fem soner.

Nordpool spot januar 2023
Sone sør NO2

126,59 øre
per kWh

Nordpool spot januar 2023
Sone nord NO4

46,38 øre
per kWh

Nordpool spot januar 2023
Sone midt NO3

69,61 øre
per kWh

Nordpool spot januar 2023
Sone øst NO1

126,59 øre
per kWh

Nordpool spot januar 2023
Sone vest NO5

128,76 øre
per kWh

ÆRLIGE KJELL

Har du sett eller hørt Ærlige Kjell? Han er vår nye frontfigur! Når du ser Ærlige Kjell kan du være sikker på at du tar et godt valg, og at informasjonen du får er nyttig, transparent og forankret i fakta.

Ærlige Kjell med kaffe

Telemark Kraft har ingen skjulte kostnader, så vår strømpris til deg som bedriftskunde er vår kostpris. Det er mange skjulte påslag og pristriks på markedet i dag. Når Telemark Kraft snakker om kostpris, så er det reel kost. Vår kostpris består av følgende elementer:

  • Spotpris er markedsprisen for strøm, og er lik for alle. Den handles på Nord Pool (strømbørsen), og prises og avregnes hver time.
  • Handelskostnader er avgifter tilknyttet strømhandelen (Nord Pool), som også inkluderer balansehåndtering (regulerkraftkostnader)
  • Elsertifikater er lovpålagt alle strømselgere, og må kjøpes på vegne av kundene. Ordningen skal stimulere til økt produksjon av fornybar energi.
  • Nettleie faktureres direkte av netteier og ikke av Telemark Kraft. Nettleie er leie av strømlinjene og er regulert av myndighetene.
Kunde Green Mountain hos Telemark Kraft
Hvorfor skal bedrifter betale mer for strømmen?
Telemark Kraft utfordrer kraftmarkedet.
Høye strømpriser gjør at bedriftsledere må ta grep.
5 bilder satt sammen. Strøm, solceller, elbillader, varmepumpe og smarthus

VÅRE KOSTNADER

  • Spotprisen er lik for alle, og følger markedsutviklingen. Prisen vil gå opp og ned, men du får alltid gjeldende markedspris. Spot er den rimeligste strømavtalen du kan ha over tid, og er anbefalt av forbrukerrådet. Vi publiserer spotprisen månedlig.
  • Handelskostnader strøm (Nord Pool) er på 0,75 øre/kWh
  • Lovpålagte el-sertifikater koster 0,05 øre/kWh
  • Kostprisen vår er da: Spot + 0,8 øre/kWh

Forespørsel på fastprisavtale

Forespørsel - fastprisavtale

Navn på kontaktperson
Oppgis i kWh
Telemark Kraft kan maksimalt sikre 90 % av ditt totale strøm forbruk. Resten vil bli avregnet i spotpris for området du holder til. Oppgis i kWh
Denne finner du på en tidligere faktura. Har du flere, så legg dem inn separert med komma.
Prisområde
Er du usikker på hvilket prisområde bedriften hører til, så må du sjekke dette med ditt nettselskap.
Avtalevarighet
Kontrakten du får tilsendt må signeres før oppgitt frist. Fastprisavtalen regnes ikke som inngått fra Telemark Kraft sin side før kontrakten tilsendt fra kundesenteret er signert.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.